vytvarne-potreby-ao.cz

Poslední zkouška – Hjorth Michael, Rosenfeldt Hans,

Designový kus Poslední zkouška - Hjorth Michael, Rosenfeldt Hans, od značky Sevt seženete právě teď levně! Nyní lze objednat jen za 299 Kč.
EAN: 9788027506958
Poslední zkouška - Hjorth Michael
Ověřit dostupnost
Značka: Sevt
299

Sebastian Bergman čelí dosud nejnebezpečnějšímu protivníkovi: nesmírně inteligentnímu sériovému vrahovi se zvláštním posláním. Kdo šlápne vedle jako první?

Sebastian Bergman rozehraje hru s nevyzpytatelným sériovým vrahem, který touží vymýtit hloupost v povrchní společnosti.

Hvězda televizní reality show je nalezena v opuštěné školní budově — s prostřelenou hlavou přivázaná k židli v koutě. Na sobě má špičatou čepici a na holých zádech připnutý test — soudě podle počtu chybných odpovědí oběť selhala v nejdůležitější zkoušce svého života. Záhy se ukáže, že jde o první ze série vražd zaměřených na mediálně známé osobnosti. Kriminální oddělení však hledá důkazy na místech činu marně. Klíčem se stanou komentáře na sociálních sítích a anonymní dopisy zaslané do redakcí novin. Je zřejmé, že jejich autor má o vraždách informace, které zná jenom policie — a vrah.

Poslední zkouška je pátým dílem série o policejním psychologovi a sebestředném sukničkáři Sebastianu Bergmanovi. Romány mají úspěch po celém světě, prodalo se jich více než tři miliony výtisků. Práva na sérii byla prodána do čtyřiatřiceti zemí. Šestý díl vyjde ve Švédsku na podzim 2017.