vytvarne-potreby-ao.cz

Povídky toaletní – Burian Oliver – 13,8×20,8

Tento skvělý výrobek Povídky toaletní - Burian Oliver - 13,8x20,8 s osvědčenou značkou Sevt snadno můžete pořídit u nás právě skutečně výhodně! Cena již od 50 Kč.
EAN: 9788087654057
Povídky toaletní - Burian Oliver - 13

V0234754
Jedenáct povídek o přátelství i zášti, o lásce i nenávisti, o zlobě i dobru – o životě. Prožil, zažil a zaznamenal je svěžím jazykem a s naprostou otevřeností i v oblasti erotických scén Oliver Burian. V úvodu o své sbírce povídek se vyznává:
„Toaleta může být krásný a nadýchaný úbor ženy, který potěší smysly. Toaletní voda nádherně voní, kéž by vám i mé povídky voněly. Toaleta může být místo plné ošklivých věcí a i ty v mých povídkách najdete, protože je život přináší.
Cílem knihy je vás pobavit. Když skončí na toaletě, a třeba v těch chvílích někdy těžkých, jindy krásně sametových, po ní sáhnete, abyste si zpříjemnili tu intimní chvilku, budu poctěn…“
Poznáte svět hokeje, golfu, zavítáte mezi horolezce, projedete se na lyžích, projdete se Prahou, ale navštívíte i místa, kam byste se radši dostat nechtěli – na policejní vyšetřovnu či na venerologické oddělení nemocnice. Působivé příběhy vás zavedou do doby dnešní i minulé s otevřeností zcela neobvyklou.