vytvarne-potreby-ao.cz

Praha 1:10 000 – mapa turistických zajímavostí – německá verze

Levný výrobek Praha 1:10 000 - mapa turistických zajímavostí - německá verze od známé značky Kartografie PRAHA, a. s. snadno naleznete tady a teď ve slevě. Nyní lze objednat jen za 59 Kč.
EAN: 9788073930905
Praha 1:10 000 - mapa turistických zajímavostí - německá verze

Podrobný rozkládací plán centra města doplněný popisy pamětihodností a legendou v němčině.. Prague – Karte touristischer Attraktionen
– Stadtplan 1:10 000
– Photos und Besreibung der Sehenswürdigkeiten
– die wichtigsten Touristenrouten

Přehledná a dobře čitelná mapa podává přehled všech nejdůležitějších pamětihodností a turistických zajímavostí hlavního města. Každá památka je zobrazena v mapě s odkazem na textovou část, která přináší základní popis historie a současnosti a je bohatě ilustrována fotografiemi.

Součástí mapy je i mnoho praktických informací (spojení na důležité instituce, systém pražského metra nebo tabulka To nejlepší z Prahy, která informuje o tom, jak poznat vše podstatné v hlavním městě v jednom, respektive třech dnech. K orientaci na dvou nejnavštěvovanějších památkách, Pražském hradu a Karlově mostě slouží detailní plánky obou míst s popisem.

Mapa turistických zajímavostí výborně poslouží všem, kteří se rozhodnou strávit v Praze jeden den nebo třeba celý týden. Pro svoji přehlednost a množství praktických informací se stane dobrým průvodcem i rádcem.

Rozsah zobrazeného území:
PP Šárka-Lysolaje – Břevnov – PP Košíře-Motol – Smíchov – Vršovice – Na Balabence – Trója