vytvarne-potreby-ao.cz

Právem moje – Butler J. L.

Unikátní výrobek Právem moje - Butler J. L. od značky Sevt jednoduše můžete sehnat tady za akční cenu! Nyní lze objednat jen za 399 Kč.
EAN: 9788073595777
Právem moje - Butler J. L.
Ověřit dostupnost
Značka: Sevt
399

Mladá brilantní a ambiciózní právnička Francine Day stojí jen kousek od nejvyššího ocenění své kariéry – udělení titulu advokát Jejího Veličenstva. Potřebuje k tomu ještě jeden velký případ, který by se dostal na přední stránky novin. Tím by mohl být Martin Joy. Mezi advokátkou a klientem se však okamžitě objevuje vzájemná silná přitažlivost. Neodbytná vášeň.

Propadnou jí a mají spolu tajný poměr. Fran je přesvědčená, že vše zvládne udržet pod kontrolou. Jenže pak záhadně zmizí Martinova žena Donna a Martin se stává hlavním podezřelým.

Vyšetřování případu odkrývá zásadní překvapení, dokonce i pro Fran – protože právě ona je zřejmě poslední, kdo Donnu viděl živou. Navíc si Francine z osudné noci několik klíčových hodin vůbec nepamatuje. Probudila se až ráno v bytě svého souseda, ušpiněná od krve a zmatená.

Fran se ocitá lapena v nebezpečném a spletitém labyrintu podvodů, lží a tajemství, kde jeden chybný krok pro ni může znamenat zkázu. Kde je Donna a kdo stojí za jejím zmizením? Čím usilovněji Fran pátrá po odpovědích, tím těsněji se zatahuje síť – kolem ní, jejího milence i života, který si tak pečlivě vybudovala.