vytvarne-potreby-ao.cz

Příběh malířství – Jak se dělalo umění – Graham-Dixon Andrew

Tento žádaný kus Příběh malířství - Jak se dělalo umění - Graham-Dixon Andrew od populárního výrobce Sevt snadno můžete pořídit tady nyní téměř zdarma! Akční ceny již od 799 Kč.
EAN: 9788027113484
Příběh malířství - Jak se dělalo umění - Graham-Dixon Andrew
Ověřit dostupnost
Značka: Sevt
799

Příběh malířství zcela změní vaše chápání umění a přinese vám novou radost z jeho objevování. Kniha pokrývá krok za krokem velké množství témat – od používání prvních barevných pigmentů přes fresky až k lineární perspektivě v renesančním umění, vliv fotografie, impresionismus a zrod moderního umění.

Zohledňuje, jak se během uplynulých 25 000 let umění vyvíjelo, od jeskynních maleb po abstraktní díla posledních sta let. Prohlédnete si působivé reprodukce maleb a ukázky materiálů, které umělci používali, představíme vám klíčová díla každého období, abyste odhalili techniky a tajemství v detailech mistrovských děl.

Ponořte se do stránek této úžasné knihy, nechte se okouzlit novými barvami, žasněte nad perspektivou, dokonalým zobrazením materiálů a světla, pokuste se proniknout do kubismu a abstrakce. Díky této knize se na malířská díla budete dívat zcela novýma očima.