vytvarne-potreby-ao.cz

Příběhy Malého Tibetu – O minulosti, současnosti a budoucnosti podle obyvatel vesnice Mulbek – Pavlová Aneta, Pavel Luboš,

Tento akční výrobek Příběhy Malého Tibetu - O minulosti, současnosti a budoucnosti podle obyvatel vesnice Mulbek - Pavlová Aneta, Pavel Luboš, značky Sevt snadno můžete sehnat právě zde skutečně výhodně. Akční ceny již od 240 Kč.
EAN: 9788073456061
Příběhy Malého Tibetu - O minulosti
Ověřit dostupnost
Značka: Sevt
240

Druhé vydání knížky nás opět zavede na dalekou cestu do Malého Tibetu. Tam v Himalájích leží pro nás, Středoevropany, docela jiný svět. Ale možná někdy máme až idealistické představy o tom, jak tam žijí mniši i obyčejní lidé. A život se rychle mění. Tam, kde ještě nedávno nebyla ani prašná cesta, už dnes po nové silnici proudí desítky aut. Vedle domů z hlíny vyrůstají betonové stavby. V této knize je mnoho příběhů, některé vypráví o minulosti Malého Tibetu, jiné popisují současné osudy lidí, a nakonec se zde objevují i přání a vize do budoucna. Jaký bude Malý Tibet, jaký by ho chtěli jeho obyvatelé mít, čeho se obávají? Společně texty, příběhy a komentáře k nim tvoří jakousi koláž, která by mohla vyjevit v nových souvislostech skutečný, současný život lidí v oblasti Ladak, někdy též nazývaný Malý Tibet, a tradici, z které čerpá.