vytvarne-potreby-ao.cz

Přijměte své vnitřní dítě – Jak se vyrovnat s minulostí a být šťastnější – Bunz-Schlösser Gabriela

Žádaný výrobek Přijměte své vnitřní dítě - Jak se vyrovnat s minulostí a být šťastnější - Bunz-Schlösser Gabriela originál od výrobce Sevt jednoduše můžete sehnat nyní ve výprodejové akci. Teď v akci 229 Kč.
EAN: 9788027121816
Přijměte své vnitřní dítě - Jak se vyrovnat s minulostí a být šťastnější - Bunz-Schlösser Gabriela
Ověřit dostupnost
Značka: Sevt
229

Míváte o sobě často pochybnosti?
•Srovnáváte se neustále s ostatními?
•Bojujete s různými obavami a stresem?
•Kritizujete přehnaně sebe i jiné?
•Snažíte se stále znova a marně dosáhnout dokonalosti?
•Zdráháte se přijmout pomoc druhých?

Tato knížka vám pomůže přijmout sebe sama bez odsuzování a předsudků, naučí vás odpouštět si a mít se rádi. Autor, zkušený psychoterapeut, vám poradí, jak zvládat nejrůznější trable, jimž v životě běžně čelíte, ať už se jedná o přehnanou kritičnost, pocit vlastní nedokonalosti, nebo problémy v partnerských vztazích.

Poznáte techniky, díky kterým si dokážete vypěstovat pocit sebepřijetí, utišit splašené myšlenky, naučit se neodsuzovat sebe ani ostatní a vnést více laskavosti do vztahů s druhými lidmi. Pomůže vám také smířit se s tím, že některé problémy nikdy nevyřešíte.

Díky řadě osobních příběhů si uvědomíte, že v tom nejste sami a že občas pochybuje, kritizuje či odsuzuje každý člověk. Na závěr knihy pak získáte stručný sedmidenní program vedoucí k většímu soucitu se sebou, vyrovnanosti, spokojenosti a osobní svobodě.