vytvarne-potreby-ao.cz

Přírodopis 7 – pracovní sešit 2v1 /nová generace/ – Pelikánová I., Šimonová P., Čabradová V., Hasch F., Sejpka J. – 210×297 mm

Tento výjimečný výrobek Přírodopis 7 - pracovní sešit 2v1 /nová generace/ - Pelikánová I., Šimonová P., Čabradová V., Hasch F., Sejpka J. - 210×297 mm od populární značky Nakladatelství Fraus, s.r.o. snadno pořídíte na našich stránkách teď právě za výprodejovou cenu. Teď v akci 99 Kč.
EAN: 9788074895371
Přírodopis 7 - pracovní sešit 2v1 /nová generace/ - Pelikánová I.

Pracovní sešit Přírodopis 7 – nová generace. Pracovní sešit Přírodopis 7 – nová generace 2v1 zohledňuje změny v nové učebnici. Nově obsahuje unikátní kódy na zdarma portál pro žáky, kde mohou procvičovat učivo přímo navázané na jednotlivá témata z tohoto pracovního sešitu. Pracovní sešit je rozšířen o 20 stran pracovních aktivit, které vedou žáka od studia poznatků k vlastní aktivitě a sebezkušenosti. Motivují ho k touze po zkoumání a poznávání, dávají mu prostor pro jeho vlastní objevování. Učí žáka prožívat kontakt s přírodou a vnímat ji jako propojený systém, jehož jsou nedílnou součástí. Součástí pracovního sešitu je zjednodušený klíč k určování rostlin. Nově je doplněn o unikátní kódy na každé stránce pracovního sešitu, které umožňují zdarma žákům procvičovat interaktivně na portálu www.skolasnadhledem.cz. Tento pracovní sešit je vhodný pouze k učebnicím nové generace. Nedoporučujeme jeho užívání v kombinaci s učebnicemi původní řady.