vytvarne-potreby-ao.cz

Protože láska – Miškufová Zuzana

Akční výrobek Protože láska - Miškufová Zuzana od kvalitní značky Sevt jednoduše naleznete právě ve slevě! Teď v akci 299 Kč.
EAN: 9788088244196
Protože láska - Miškufová Zuzana
Ověřit dostupnost
Značka: Sevt
299

Čtyři ženy, čtyři sestry. Každá z nich je jiná, ale všechny touží po lásce a šťastné rodině. Emotivní román o rodinných vztazích, minulosti, která může ovlivnit i naši budoucnost, a také o proměně, kterou všechny v určitém životním momentu procházíme.
Kateřině a Markétě náhle zemřela matka a smutek nad její ztrátou prožívají každá po svém. Katka truchlí, Markéta se uzavírá do sebe. Téměř současně se ovšem dozvídají, že mají ještě dvě nevlastní sestry – Hanku a Petru. Všechny čtyři ženy vedou své vlastní životy, vychovávají děti, řeší partnery, svatby i rozchody, a ani jedna z nich si není jistá, co si navzájem mohou dát. Když byly malé, jejich společný otec svou pozornost mezi paralelní rodiny dělil, takže nakonec chyběl úplně všem. Jsou ochotny se teď dělit i o své sestry? Po prvním nesmělém setkání ale poznávají, že se potřebují, že si rozumí a že jsou si hodně podobné. Jako sestry.