vytvarne-potreby-ao.cz

Psí parkour – Kjaerová Anna Luis

Tento designový produkt Psí parkour - Kjaerová Anna Luis od populárního výrobce Sevt snadno najdete nyní ve výprodejové akci! Ceny od 299 Kč.
EAN: 9788074283826
Psí parkour - Kjaerová Anna Luis
Ověřit dostupnost
Značka: Sevt
299

Psí parkour využívá k různým tréninkovým účelům vaše bezprostřední okolí. Tím, že svého psa povzbuzujete k interakcím s prostředím a k překonávání různých překážek formou zábavných her, mu můžete pomoci překonat různé úzkosti a zároveň tak posílíte vaši vzájemnou vazbu.

Psí parkour se vám bude hodit, pokud chcete, aby se na vás váš pes lépe soustředil, aby méně tahal na vodítku na procházkách, aby si zvýšil sebedůvěru nebo prostě proto, že vy i váš pes máte rádi nové vzrušující výzvy.

Anna Louise Kjarová trénuje psy už více než dvanáct let v různých psích sportech, jako jsou například agility, obedience, běžná poslušnost, triky, tanec se psem a psí parkour. V roce 2012 se stala nejmladší dánskou certifikovanou trenérkou psů a od té doby se specializuje na výcvik psů založený na hrách. Prostřednictvím her totiž podle ní můžete nemožné změnit v možné.