vytvarne-potreby-ao.cz

Půjčovna dívek – Synek Karel – 14,3×21,2

Akční a ve slevě kus Půjčovna dívek - Synek Karel - 14,3x21,2 od značky Sevt jednoduše naleznete právě teď za výprodejovou cenu! Ceny od 259 Kč.
EAN: 9788072689705
Půjčovna dívek - Synek Karel - 14
Ověřit dostupnost
Značka: Sevt
259

V0232071
Román je příběhem dvou bratrů. Adam, mladý muž a milovník žen, silně ovlivněný matkou herečkou, pokládající život za zábavnou hru, se střetává se světem, kterému nerozumí. Při pátrání po identitě jeho milenky s autorem procházíme po tenkém ledě pravdy a lži. Paralelně se odvíjí životní příběh staršího bratra, pro práci a rodinu žijícího Rudolfa, ředitele továrny. Ten se po přiznání své ženy ke vztahu k jinému muži rozhodne ponechat jí svobodu a dopřát ji i sobě.
Psychologicky laděný příběh Rudolfova manželství a bizarního vztahu Adama k milence a k matce je zasazen do reálií světa současného byznysu, prostředí slábnoucí umělecké slávy a exotického koloritu Thajska, kam Rudolf odjíždí hledat své nové štěstí a identitu.
Životní osudy hlavních i vedlejších postav často zmítaných pochybnostmi se vznášejí na polštáři reality a grotesky, která může některé slabší povahy šokovat, pokud nepřijmou skutečnost, že život je jen pravděpodobná a velmi vydařená hra.