vytvarne-potreby-ao.cz

Radikální přijetí – Přijetí vašeho života srdcem Buddhy – Brach Tara

Oblíbený a kvalitní kus Radikální přijetí - Přijetí vašeho života srdcem Buddhy - Brach Tara od populární značky Sevt jednoduše můžete získat právě nyní ve slevě! Nabídky od 398 Kč.
EAN: 9788073368777
Radikální přijetí - Přijetí vašeho života srdcem Buddhy - Brach Tara
Ověřit dostupnost
Značka: Sevt
398

„Vnitřní přesvědčení, že je s námi něco v nepořádku, nám způsobuje hluboké a trvalé utrpení,“ říká na začátku této moudré knihy Tara Brach. Uvedené utrpení se vynořuje v podobě ochromujícího sebeodsuzování a konfliktů v našich vztazích, v podobě našich závislostí a perfekcionismu, naší osamělosti a přepracovanosti – a všechny tyto síly nás udržují ve stavu stažení a nenaplnění. Kniha Radikální přijetí nám nabízí cestu ke svobodě, včetně každodenních pokynů a cvičení, které rozvinula dr. Tara Brach na základe své více než dvacetileté praxe psychoterapeutky a buddhistické učitelky.
Tato kniha je napsána laskavým a srozumitelným jazykem a své učení nám Tara podává živou formou na příkladu mnoha příběhu ze svého osobního života i života svých klientu a žáku. Nabízí nám svěží interpretaci buddhistických příběhů a radu řízených meditací. Krok za krok vám ukáže, jak můžete přestat vést válku sami se sebou a začít žít naplno každičký vzácný okamžik svého života.