vytvarne-potreby-ao.cz

Raduga po-novomu 1 – pracovní sešit s přílohou. Slovníčky k učebnici. Přehled mluvnice /A1/ – Jelínek, Alexejeva, Hříbková, Žofková – A4, brožovaná

Tento kvalitní a levný kus Raduga po-novomu 1 - pracovní sešit s přílohou. Slovníčky k učebnici. Přehled mluvnice /A1/ - Jelínek, Alexejeva, Hříbková, Žofková - A4, brožovaná originál od výrobce Nakladatelství Fraus, s.r.o. můžete získat právě nyní levně! Právě lze objednat jen za 199 Kč.
EAN: 9788072386604
Raduga po-novomu 1 - pracovní sešit s přílohou. Slovníčky k učebnici. Přehled mluvnice /A1/ - Jelínek

Pětidílný soubor učebnic ruštiny pro začátečníky.. Pětidílná učebnice ruštiny Raduga po-novomu pro studenty středních škol a první dva díly také pro výuku ruštiny jako druhého cizího jazyka na základních školách. Počítá se též s možností uplatnění ve vysokoškolském studiu nefilologických oborů a v jazykových kurzech. Jednotlivé díly odpovídají úrovním A1 až B1 Společného evropského referenčního rámce pro jazyky. V učebnici je použito množství mezipředmětových vztahů, reálie jsou uváděny v mezikulturních souvislostech. Učebnice se zaměřuje na současnou živou ruštinu. Pozornost je věnována rozvoji učebních strategií žáků a jejich autonomního učení včetně sebehodnocení (a to i s ohledem na jazykové portfolio). První díl je zaměřen na osvojení grafické a zvukové stránky jazyka, v pracovním sešitě je nacvičováno psaní azbuky. Příručka učitele nepředpisuje univerzální způsob vyučování, ale nabízí variantní náměty a konkrétní materiály k obměnám metodických postupů.