vytvarne-potreby-ao.cz

Rostliny pro zdravý život – Pavel Valíček – 15×22 cm, Sleva 13%

Ve slevě tento kus Rostliny pro zdravý život - Pavel Valíček - 15x22 cm, Sleva 13% od výrobce Sevt jednoduše získáte tady téměř zdarma! Cena již od 199 Kč.
EAN: 9788086231402
Rostliny pro zdravý život - Pavel Valíček - 15x22 cm
Ověřit dostupnost
Značka: Sevt
199

Publikace si klade za cíl přispět k upevnění zdraví a předcházení nemocem v naší populaci.. Publikace si klade za cíl přispět k upevnění zdraví a předcházení nemocem v naší populaci. Nemůže však zahrnout celou šíři problémů, proto se zaměřila na tři významné oblasti v péči o zdraví. Některé byly již zmíněny v publikaci Léčivé rostliny třetího tisíciletí (2001), zde však jsou rozpracovány do větších detailů a doplněny o nejnovější vědecké poznatky.
První část se zabývá tzv. rostlinnými adaptogeny či také tonizujícími nebo harmonizujícími rostlinami. Jsou to druhy, které mají mimo jiné schopnost napomáhat lidskému organismu po zvýšené fyzické i duševní námaze dostat se opět do rovnovážného stavu.
Druhá část se věnuje některým rostlinám, které výrazně ovlivňují životně důležité funkce člověka, především imunitu a kardiovaskulární systém, působí antioxidačně apod.
Poslední je potom zaměřena na velmi závažnou problematiku, kterou je rakovina. V žádném případě si neklade za cíl problém vyřešit, pouze skromně přispět k jeho řešení, a to s využitím některých vhodných rostlin a jejich produktů.