vytvarne-potreby-ao.cz

Safe – Jak zůstat v bezpečí v nebezpečném světě – Ryan Chris

Levný produkt Safe - Jak zůstat v bezpečí v nebezpečném světě - Ryan Chris originál od značky Sevt pořídíte tady a teď opravdu levně! Nabídka od 349 Kč.
EAN: 9788020617576
Safe - Jak zůstat v bezpečí v nebezpečném světě - Ryan Chris
Ověřit dostupnost
Značka: Sevt
349

SOUČASNÝ SVĚT JE PLNÝ RIZIK. LIDÉ CHTĚJÍ VĚDĚT, JAK ZŮSTAT V BEZPEČÍ.
V knize SAFE bývalý voják SAS Chris Ryan mluví o zkušenostech se zachováním osobní bezpečnosti, které získal v době své služby u Pluku SAS.
Jeho kniha na příkladech skutečných teroristických útoků z poslední doby, jako byl pumový útok na fotbalovém stadionu v Manchesteru, útok autem a noži na Londýnském mostě, nebo střelba na pláži v Tunisku vysvětluje, jak se mají lidé zachovat, pokud se ocitnou v obdobných situacích.
Čtenáři se dozvědí, co je třeba dělat pro to, aby zůstali v bezpečí v ulicích města, ve svém autě, při teroristických incidentech, v letadle, nebo při únosu.
Moderní svět je plný všudypřítomných nebezpečí, která se neustále vyvíjejí. Tato kniha vám poradí, jak svými silami zajistíte bezpečí pro sebe i své blízké.
Chris Ryan se narodil u Newcastlu v roce 1961. Do 22. Pluku SAS vstoupil v roce 1984. Během deseti let své služby se podílel na řadě bojových i utajovaných operací. Byl velitelem odstřelovačů v rámci protiteroristického týmu. Během První války v Perském zálivu byl jediným z osmičlenné jednotky, kterému se po neúspěšné akci podařilo uniknout z území Iráku. Tři jeho kolegové tehdy zahynuli, čtyři padli do zajetí. Chris Ryan byl oceněn Vojenskou medailí za nejdelší únik před nepřítelem v dějinách SAS.