vytvarne-potreby-ao.cz

Skandální vášeň – Hoyt Elizabeth

Tento žádaný produkt Skandální vášeň - Hoyt Elizabeth značky Sevt můžete najít na našich stránkách nyní v akci. Cena již od 389 Kč.
EAN: 9788026915836
Skandální vášeň - Hoyt Elizabeth
Ověřit dostupnost
Značka: Sevt
389

Silence Hollingbrooková nahradila v sirotčinci v St. Giles svou sestru Temperance, která se provdala za lorda Cairea. Přitom se trápí smrtí svého manžela – lodního kapitána, jehož loď se během plavby potopila. Dostat se z největšího smutku jí pomáhá péče o malou holčičku, kterou našla na svém prahu a pojmenovala ji Mary Darlingová.
I tady ji však čeká nečekaný úder. Silence zjišťuje, že holčička je nejspíš dcerou neblaze známého říčního piráta Fešáka Mickeyho O’Connora, který způsobil její odcizení s manželem, pro něhož se obětovala. O to víc ji děsí, když pirát holčičku unese do svého paláce a Silence nabídne, že pokud chce být s ní, musí se ubytovat v paláci také, alespoň do doby, než se zbaví svého největšího protivníka, šíleného Vikáře z Whitechapelu, který jde tvrdě po Mickeym i po všech, kdo jsou mu blízcí.
Silence postupně poznává i lepší stránky hrozného piráta a pomalu podléhá jeho kouzlu. Vikář z Whitechapelu je však nenechá na pokoji a nakonec vše nasvědčuje tomu, že vítězem v soupeření s Mickeym bude právě on. Zachrání se Silence z jeho šílených rukou a napomůže tomu Mickeyho oběť?