vytvarne-potreby-ao.cz

Slaboch – Enggard Michael

Kvalitní a levný kus Slaboch - Enggard Michael originál od výrobce Sevt jednoduše můžete najít tady teď ve výprodejové akci. Akční cena již od 399 Kč.
EAN: 9788075850065
Slaboch - Enggard Michael
Ověřit dostupnost
Značka: Sevt
399

Frank je majitel autoservisu a bývalý boxer, Ellen pracuje jako zdravotní sestra v domácí péči. Jednu věc mají společnou – nevyřešené problémy z minulosti, které je dodnes pronásledují. Jak to bylo s náhlým koncem Frankovy boxerské kariéry? A proč má Ellen dodnes noční můry ze vztahu, který ukončila už před lety?
Frank ani Ellen kvůli svým kostlivcům ve skříni nežijí naplno a trápí se. Pak Frankův otec a někdejší trenér utrpí vážnou nehodu a Frank se dozvídá více, než by chtěl, o jeho podivných obchodech s cigaretami. Najednou mu také začnou na mobil chodit vyděračské zprávy. A jeho otec ukrývá jedno velké rodinné tajemství, které v důsledku může Frankovi pomoci dostat se ze slepé uličky.
Ellen nenachází pro své problémy pochopení u rodičů, a tak kromě práce hledá útěchu ve svém velkém koníčku, divadle, jako komparzistka na prknech kodaňského Královského divadla. Díky jednomu ze svých pacientů se seznamuje s Frankem a otevírá se před ní dilema, jakou cestou jít dál.
Slaboch je velmi dobře napsaný román o obyčejných lidech, kteří nežijí tak, jak by chtěli. A najednou dostanou možnost to změnit, pokud v sobě ovšem najdou dostatečnou sílu.
V knize nechybí trocha romantiky a dozvíme se hodně o vztazích a životě obecně. Na své si přijdou i milovníci detektivních příběhů, boxu nebo aut.