vytvarne-potreby-ao.cz

Slečna na hlídání – Emočně a eroticky nabité milostné drama, které vás nepustí – Rössler Mirka

Tento designový produkt Slečna na hlídání - Emočně a eroticky nabité milostné drama, které vás nepustí - Rössler Mirka originál od výrobce Sevt získáte právě teď se slevou. Cena již od 279 Kč.
EAN: 9788072298242
Slečna na hlídání - Emočně a eroticky nabité milostné drama
Ověřit dostupnost
Značka: Sevt
279

Co se stane, když se střetnou dva lidi ze zdánlivě neslučitelných světů? Co se stane, když se potkají dva lidi, kdy jeden se lásky bojí a druhý na ni nevěří? Co se stane, když se potká dívka, která má chyb milion, s chlapcem, který má jen jednu jedinou?
Mirka je obyčejná holka, která si ničí život. Nenávidí sebe, to, kým je, i to, co dělá. Pochybuje o všem a lásky se bojí. Dala by cokoli za to, aby se její život změnil. A tak opouští Čechy a odjíždí do Londýna. Do města, které miluje. Věří, že jedině tam může nalézt opět sama sebe.
Gad je naprostý opak. Rodilý Londýňan, který je bohatý, úspěšný, arogantní a sobec. Miluje svůj život, svůj vzhled, sám sebe, prachy a své auto. Má všechno naplánované, nepochybuje o ničem a lásky se nebojí. On na ni totiž nevěří.
A právě v ten moment se jejich světy střetnou!
Oba vědí, že jeden pro druhého nejsou dobří. Oba vědí, že je tu jedna zásadní věc, která stojí mezi nimi a rozděluje je. Měli by se od sebe držet dál. Měli by na sebe zapomenout.
Jejich přitažlivost je však osudová, konec nevyhnutelný, a tak oba udělají rozhodnutí, která mění celou hru i jejich životy.
To, co začíná jako skvělý zážitek i vtip, končí jako bitva o společný život.
Můžou ale tuto bitvu vyhrát? Anebo jen natahují jejich společný čas, který stejně vyprší?