vytvarne-potreby-ao.cz

Spáč – Její sny jsou vaší noční můrou – Cadenhead Mackenzie

Tento neodolatelný kus Spáč - Její sny jsou vaší noční můrou - Cadenhead Mackenzie originál od výrobce Sevt jednoduše můžete najít tady ve slevě! Ceny již od 329 Kč.
EAN: 9788073907365
Spáč - Její sny jsou vaší noční můrou - Cadenhead Mackenzie
Ověřit dostupnost
Značka: Sevt
329

Sarah je oblíbená vysokoškolačka, úspěšná atletka, dokonce sbalila nejlepšího univerzitního fotbalistu. Je tu ale jeden problém: trpí REM, poruchou chování ve spánku, což znamená, že své sny pohybově prožívá. To vedlo k některým závažným společenským faux pas, jako je zlomený přítelův nos nebo zlomená ruka nejlepší kamarádky.

Na trhu se objeví nejnovější lék zvaný Dexid a zdá se problémy Sarah jsou vyřešeny. Po prvním užití léku sice leží celou noc v posteli jako Šípková Růženka, ale ve skutečnosti objeví úžasné schopnosti nového léku. Může vstupovat do snů jiných lidí. A tak se ve svém vysněném ideálním světě seznamuje s Wesem. Ale když Wese za ní druhý den přijde do školy, uvědomí si, že tahle pilulka nabízí mnohem víc než jen klidný spánek.

A tak Sarah začne vést paralelní život, který má ohromný vliv na ten skutečný. Mohla by třeba zlikvidovat šikanu na škole. Ale mohla by toho udělat mnohem víc…