vytvarne-potreby-ao.cz

Spolčení ničemů – Když se nejhorší noční můry stávají realitou – Chattam Maxime

Kvalitní a žádaný výrobek Spolčení ničemů - Když se nejhorší noční můry stávají realitou - Chattam Maxime od společnosti Sevt jednoduše najdete právě zde za výhodnou cenu! Právě lze objednat jen za 449 Kč.
EAN: 9788076251410
Spolčení ničemů - Když se nejhorší noční můry stávají realitou - Chattam Maxime
Ověřit dostupnost
Značka: Sevt
449

Francií otřese vlna brutálních vražd. Sadisticky znásilněné a usmrcené dívky, vyvražděná rodina, náhodní cestující shození pod vlak… Stále stejná značka *e, která se jako cejch objevuje na obětech nebo v jejich blízkosti, ukazuje na sériového vraha – jenže kriminalisté záhy zjišťují, že vraždy probíhají v záhadné časové souhře nejen ve Francii, ale také na různých místech Evropy, a pachatelů tedy určitě musí být víc. Jako by propukla epidemie vražedného násilí…

Četnost a brutalita vražd narůstá takřka přes noc a policii se s vývojem událostí nedaří držet krok. Pátrací tým v čele s ostříleným četníkem Alexisem Timée a posléze jeho kolegyní Ludivine Vanckerovou sleduje stopy zločinců přes Skotsko, Polsko a Kanadu.

Pátrání je kromě jiného zavede do temných částí internetu a také k projektu Lebensborn, neblahému dědictví po nacistech. Poradce týmu, zkušený kriminolog Richard Mikelis dobře ví, že zlo a násilí je jako droga, a varuje, že tentokrát může jít o nepravděpodobné spiknutí deviantů, pedofilů, psychopatů a všech vyvrhelů společnosti, které v jejich jednání neoslabuje empatie a lidské cítění.

V knihách Maxima Chattama se v rychlém sledu střídají napínavé, nečekané zápletky a nikdy nic není tak, jak se zdá. A tak se i ze zdánlivě poklidné, přehledné situace může vmžiku stát souboj na život a na smrt…