vytvarne-potreby-ao.cz

Štěstí pro dva – DVD box – neuveden

Unikátní a oblíbený výrobek Štěstí pro dva - DVD box - neuveden pocházející od značky Sevt snadno seženete nyní opravdu levně. V akci od 149 Kč.
EAN: 8595052297741
Štěstí pro dva - DVD box - neuveden
Ověřit dostupnost
Značka: Sevt
149

Operetní komedie z divadelního prostředí, ve které zazní slavný šlágr Praha je krásná

Film navazuje na fenomenální úspěch hudební komedie Veselá bída, ve kterém rovněž hlavní roli ztvárnila pěvkyně Jarmila Kšírová. Příběh vypráví o operetní subretě Soně Jansové, která musí tajit, že je vdaná a má čtyřletou dceru. Její manžel na veřejnosti vystupuje jako její advokát a když jednoho dne jejich dcera Eva zmizí, pravda vyjde najevo a kupodivu to není taková katastrofa, jak všichni předpokládali.
Kromě hlavních postav se ve filmu objeví i několik epizodních figurek, z nichž nejvíce diváka upoutá policejní komisař v podání Jindřicha Plachty. Za úspěchem tohoto snímku na Filmových žních v létě roku 1940, kde Štěstí pro dva získalo prestižní ocenění, určitě stojí kromě dobrého scénáře a režie také hudba Josefa Stelibského a již zmíněný hit Praha je krásná.

Hrají: Jarmila Kšírová, Jan Pivec, Eva Vandasová, Jiří Vondrovič, Hana Vítová, Dano Živojnovič, Vlasta Hrubá, Jindra Hermanová, Karel Hašler, Ferenc Futurista, Jindřich Plachta

ČR, 1940, 79 min., čb
TITULKY: české pro neslyšící