vytvarne-potreby-ao.cz

Šumava – Česko všemi smysly – Soukup Vladimír, David Petr

Tento zlevněný výrobek Šumava - Česko všemi smysly - Soukup Vladimír, David Petr od známého výrobce Sevt snadno můžete získat u nás teď ve výprodejové akci. Akční cena od 299 Kč.
EAN: 9788086899800
Šumava - Česko všemi smysly - Soukup Vladimír
Ověřit dostupnost
Značka: Sevt
299

Průvodce Šumava z edice „Česko všemi smysly“ vyšel poprvé v r. 2011 a byl již beznadějně rozebraný – proto v r. 2019 přichází nakladatelství S & D (Soukup & David) s jeho druhým, aktualizovaným vydáním. Představuje jednu z turisticky nejoblíbenějších destinací, zajímavé a důležité informace zde najdou zájemci o poznávání, pěší turisté, cyklisté, lyžaři i vodáci, nechybí ani tipy na dovolenou s dětmi.

Popis vychází z několika vybraných turistických center, věnuje se přírodě i památkám, najdeme tu nabídku výletů, velmi užitečné jsou aktuální praktické informace, kontakty, webové adresy, telefonní čísla atd., nezapomínáme ani na bavorskou a rakouskou stranu Šumavy. Samozřejmostí jsou pěkné barevné fotografie a mapy.
A samozřejmě nesmíme zapomenout, že úplně vzadu najdeme náš tradiční dárek pro Vás, soubor vstupenek a poukázek, jejichž hodnota výrazně přesahuje cenu této publikace. Vešlo se jich sem hned 42!

Platnost vstupenek do konce r. 2022