vytvarne-potreby-ao.cz

Světelná poselství z Plejád 6 – Život v páté dimenzi – Klemm Pavlína

Žádaný produkt Světelná poselství z Plejád 6 - Život v páté dimenzi - Klemm Pavlína od odblíbeného výrobce Sevt naleznete tady a teď právě skutečně výhodně. Teď v akci 368 Kč.
EAN: 9788076510623
Světelná poselství z Plejád 6 - Život v páté dimenzi - Klemm Pavlína
Ověřit dostupnost
Značka: Sevt
368

„Nyní očistíme tuto realitu. Půjdeme s vámi kupředu, krok za krokem“

Plejáďané jsou bytosti z vyšší úrovně vědomí, jež podporují náš proces vzestupu. Vyprávějí o času – od Lemurie až po současný stav na Zemi –, o svých para-lelních světech, o návratu původních frekvencí, o působení holografických obrazů, o světelné revoluci a o významu kosmických čaker, podporují nás v boji proti virům, napomáhají procesu jemnohmotného těla, připoutávají nás k síle Slunce a vytvářejí předpoklady ke vstupu do reality Nové Země.

„Nová pozitivní budoucnost je na dosah.“
— Z channelingové předmluvy média

Tato aktuální poselství opět obsahují hojně cvičení, nabíjení pozitivní energií. Jsou doplněna meditacemi a číselnými řadami k přeprogramování energetic-kého těla na světelnou fyziologii.

Pavlína Klemm, narozená v Čechách, dnes žije a pracuje poblíž Mnichova. Studovala kvantové léčení, Reconnective Healing® podle Erica Pearla a moderní homeopatii podle Körblera, ruské léčebné metody a Doreen Virtue. Už od dětství je v kontaktu s duchovním světem.