vytvarne-potreby-ao.cz

Tajemné kameny na Slánsku, Lounsku, Rakovnicku a Žatecku (Edice Toulky) – Toufar Pavel – 12,1×20,5

Oblíbený a kvalitní produkt Tajemné kameny na Slánsku, Lounsku, Rakovnicku a Žatecku (Edice Toulky) - Toufar Pavel - 12,1x20,5 originál od výrobce Sevt seženete právě teď za výprodejovou cenu. Nabídka od 249 Kč.
EAN: 9788073763732
Tajemné kameny na Slánsku
Ověřit dostupnost
Značka: Sevt
249

V0242823
V krajině nacházíme pozoruhodné kameny nejrůznějších tvarů. Některé jsou spojovány s významnými událostmi či tajemnými pověstmi, jiné vztyčeny míří vzhůru do oblohy jako menhiry, které jsou prý dávnými astronomickými stavbami tajemných Keltů. Anebo jde o zapomenuté symboly pohanských rituálů, stejně jako zvláštní geometrické řady kamenů? A co když je v nich skryt nerozluštěný vzkaz dávných generací do vzdálené budoucnosti? Dokážeme ho přečíst? Při toulkách za tajemnými kameny poznejme mnohé málo známé kouty naší vlasti, okouzlující přírodu, pohledné vesničky a městečka, a také osudy lidí, kteří v těchto místech žili.
Kniha významného autora Pavla Toufara je první z nové řady turistických průvodců Toulky, v níž vám přineseme nejen cenné rádce na cesty, ale zároveň také zajímavá historická fakta o daných oblastech.