vytvarne-potreby-ao.cz

Tajemství dědečkova deníku – Boučková Martina – 17×23,5

Vynikající výrobek Tajemství dědečkova deníku - Boučková Martina - 17x23,5 od populárního výrobce Sevt snadno můžete najít tady teď za výhodnou cenu. Akční ceny již od 299 Kč.
EAN: 9788074914072
Tajemství dědečkova deníku - Boučková Martina - 17x23
Ověřit dostupnost
Značka: Sevt
299

V0239861
Co všechno se může stát, když se prázdniny začnouodvíjet jinak, než bylo původně v plánu? Poradí si Karlík sám v neznámém prostředí? A jak tobylo doopravdy s dědečkem námořníkem?
Rodiče odjeli na dovolenou a Karlíka odvezli na prázdniny k babičce Vodněnce do Přelouče. Jenže jednou ráno se všechno převrátí vzhůru nohama: babičku odveze sanitka do nemocnice a Karlík se najednou o sebe musí postarat
sám. Jako správný dobrodruh se pustí do pátrání po svém dědečkovi. Ví, že byl námořníkem, ale cosi ho uvnitř hlodá: nesahají snad dědečkovy kořeny až k pirátům, nebo dokonce k vodníkům?
Na své výpravě se dostane do vesničky Semína, kde potká dvě nové kamarádky, díky nimž pozná jiný život. Přespí na slámě, jede na koni, a dokonce se vydá ulovit obrovského hada žijícího na dně opuštěného bazénu.
Když se babička vrátí z nemocnice, dostane od ní Karlík fantastický dárek — dědečkův deník. A začnou se dít věci! Večer Karlík usne a přenese se na Zubatou dračici, dědečkovu loď brázdící vody Severního moře… Jaká další dobrodružství ho tam čekají? A jestlipak se v nich objeví také jeho kamarádky Saša s Dianou?

Pro čtenáře od sedmi let