vytvarne-potreby-ao.cz

TAKOVÍ JSME BYLI…Studentské listy po 30 letech – Vaněk Roman, Pečinka Bohumil, Bosák Míra, Žáček Pavel a kolektiv

Tento kvalitní výrobek TAKOVÍ JSME BYLI…Studentské listy po 30 letech - Vaněk Roman, Pečinka Bohumil, Bosák Míra, Žáček Pavel a kolektiv od oblíbené značky Sevt snadno pořídíte právě opravdu levně. Nabídka od 399 Kč.
EAN: 9788087737453
TAKOVÍ JSME BYLI…Studentské listy po 30 letech - Vaněk Roman
Ověřit dostupnost
Značka: Sevt
399

Co mají společného lidé jako gurmán, scénárista a autor kuchařských bestsellerů Roman Vaněk, reportér a sportovní komentátor Míra Bosák, přední politický komentátor a zástupce šéfredaktora týdeníku Reflex Bohumil Pečinka, historik a poslanec PS ČR Pavel Žáček a řada dalších jmen? V době revoluce založili časopis Studentské listy, který ve statisícových nákladech vydávali další dva roky.

Poutavou, ale i humornou formou nabízí tato kniha nejen fakta, ale i dosud nepublikované vzpomínky těchto lidí a jejich osobní pohled na zákulisí revoluce a život tehdejší společnosti.

A nejen to! Kniha nabízí doposud knižně nevydané básničky a komentáře Karla Kryla, pravidelného přispěvatele Studentských listů, články a rozhovory s velkými osobnostmi tehdejší doby jako byli Miloš Forman, Ludvík Vaculík, Karel Kryl, Boris Jelcin a mnoha dalšími.

440 stran poutavého čtení doplňují tři desítky ilustrací, více než 140 fotografií včetně dvacítky dnes již legendárních fotografií, které v této knize zveřejňuje slavný fotograf Jan Šibík.