vytvarne-potreby-ao.cz

Technologie přípravy pokrmů 3 – Sedláčková Hana – A4, brožovaná

Kvalitní výrobek Technologie přípravy pokrmů 3 - Sedláčková Hana - A4, brožovaná od oblíbené značky Tomáš Talián Fortuna jednoduše můžete pořídit zrovna téměř zdarma! Nabídka již od 190 Kč.
EAN: 9788073730321
Technologie přípravy pokrmů 3 - Sedláčková Hana - A4

Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy – 2., upravené vydání. Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR.