vytvarne-potreby-ao.cz

Tři sestry + Moje recepty (komplet 2 knihy) – Keleová-Vasilková Táňa

Tento kvalitní kus Tři sestry + Moje recepty (komplet 2 knihy) - Keleová-Vasilková Táňa od populárního výrobce Sevt najdete tady a teď za výprodejovou cenu. Teď za akční cenu 349 Kč.
EAN: 9788081115196
Tři sestry + Moje recepty (komplet 2 knihy) - Keleová-Vasilková Táňa
Ověřit dostupnost
Značka: Sevt
349

Tři sestry
Tři sestry nespojují jen hřejivé vzpomínky, ale i láska a pocit sounáležitosti. Jen na to ve víru života jaksi pozapomněly. Věra žije ve šťastném manželství, čehož si cení stejně jako vztahu s dcerou, a své rodině věnuje téměř všechen volný čas. Lucie je pohlcená výchovou dvou malých synů, prací v kosmetickém salonu a vlastními problémy. Nejmladší z nich, Emu, nejvíc trápí skutečnost, že se se sestrami vzájemně odcizily, ale nedokáže to změnit. Naštěstí je tu ještě jejich máma a ta se pokusí vše napravit.
———————
Moje recepty
Vytvořte si vlastní kuchařskou knihu z receptů, co vás zaujaly, které chcete vyzkoušet nebo podle nichž roky vaříte, ale máte je jen jako výstřižky z časopisů či narychlo zapsané poznámky na útržcích papíru.
Pomůže vám k tomu stylový zápisník s třiceti ověřenými rodinnými recepty z kuchyně Táni Keleové-Vasilkové, doplněný citáty z jejích románů.