vytvarne-potreby-ao.cz

Úvahy a projevy Tomáše Bati – Cekota Antonín

Unikátní a žádaný produkt Úvahy a projevy Tomáše Bati - Cekota Antonín od top značky Sevt snadno získáte právě opravdu výhodně. Akční ceny již od 399 Kč.
EAN: 9788090654051
Úvahy a projevy Tomáše Bati - Cekota Antonín
Ověřit dostupnost
Značka: Sevt
399

Kniha Úvahy a projevy patří k základním pramenům filozofie Tomáše Bati. Tomáš Baťa nikdy nevynikal touhou zachovávat své myšlenky a psát paměti. Žil převážně přítomností a neustálým odhodláním denně čelit výzvám. Typickou vlastností Tomáše Bati však byla jeho schopnost jasně vystihnout problém, pojmenovat situaci a navrhnout řešení. Tyto své vlastnosti uměl dobře využít v krátkých, ale vždy úderných a povzbuzujících projevech. Tato schopnost podpořená jeho uměním perfektně využívat jednoduchá řešení a tzv. „selský rozum“ vedla ke vzniku mnoha geniálních a nadčasových myšlenek.

Kniha představuje soubor projevů, které Tomáš Baťa pronášel ke svým spolupracovníkům, mladým mužům a ženám, organizacím i celé veřejnosti. Publikace vznikla díky Antonínovi Cekotovi – příteli a novináři Tomáše Bati, který úvahy a projevy svého šéfa sesbíral, uspořádal a zasadil do dobového kontextu.

Pokud máte zájem poznat myšlení tohoto světového podnikatele a krále obuvi, držíte v rukou tu nejlepší knihu, která obsahuje jeho nejpodstatnější úvahy o obchodě, politice, společnosti, školství, výchově, hospodaření i budoucnosti.