vytvarne-potreby-ao.cz

Vánoční hostina lady Osbaldestoneové – Laurensová Stephanie

Ve slevě výrobek Vánoční hostina lady Osbaldestoneové - Laurensová Stephanie od známého výrobce Sevt najdete právě teď za akční cenu! Nyní lze objednat jen za 299 Kč.
EAN: 9788026914266
Vánoční hostina lady Osbaldestoneové - Laurensová Stephanie
Ověřit dostupnost
Značka: Sevt
299

Po smrti manžela lady Therese Osbaldestoneová strávila tři roky na cestách, až se nakonec rozhodla usadit na venkovském sídle v Little Moseley v Hampshiru. Ještě si sama nebyla jistá, zda se po předchozím vzrušujícím životě po boku manžela diplomata rozhodla správně a nebude se mezi vesnickou komunitou nudit, když se jí na prahu objevila trojice malých vnoučat; dcera jí je svěřila do péče po dobu, než se uzdraví jejich otec.
Therese se ocitla před náročným úkolem: děti dorazily bez vychovatelky a ona sama byla sice milující matka, ale o její vlastní děti se vždy staraly zástupy chův a domácích učitelů. Nebyla si jistá, jak děti zabavit, aby se jim nestýskalo a aby si navíc na pobyt u urozené babičky odnesly milé vzpomínky.
Shodou okolností se ve vesnici záhadně ztratilo početné husí hejno, jež mělo všem místním rodinám zajistit vánoční hostinu. Vánoce bez husy byly nepřijatelná představa pro všechny, proto se Therese rozhodla děti zapojit do pátrání po osudu hejna. Při tomto dobrodružství poznává místní lidské osudy a zvládá přitom dělat i dohazovačku, což je její celoživotní koníček.
Zatímco se Therese daří úspěšně sbližovat krásnou slečnu Eugenii Fitzgibbonovou i zasmušilého samotáře lorda Christiana Longfellowa a současně zajistit dětem báječnou dobrodružnou zábavu, v pátrání po husím hejnu nedělá žádné pokroky. Vánoce se rychle blíží a málokdo věří, že se husy objeví včas, aby vesnice nepřišla o tradiční vánoční hody. Lady Therese Osbaldestoneová se na svém venkovském sídle opravdu nenudí.