vytvarne-potreby-ao.cz

Vaříme zdravě pro diabetiky – Szwillus Marlisa, Fritzsche Doris

Kvalitní kus Vaříme zdravě pro diabetiky - Szwillus Marlisa, Fritzsche Doris od kvalitní značky Sevt seženete zde teď právě ve slevě! Nabídka již od 249 Kč.
EAN: 9788075412737
Vaříme zdravě pro diabetiky - Szwillus Marlisa
Ověřit dostupnost
Značka: Sevt
249

Jíte rádi koláče, milujete nudle a brambory a myslíte si, že se jich budete muset kvůli cukrovce zříci? Je pravda, že při diabetu mellitu II. typu je nejlepší terapií změna stravovacích návyků. Přesto si i nadále můžete pochutnávat na oblíbených pokrmech, jako jsou špagety s omáčkou pesto, pizza nebo palačinky s kompotem. Jíst z diabetologického hlediska správně, znamená především jíst zdravě. Chce to jen vědět, jak na to! Že je to skutečně jednoduché, vám ukáže naše publikace s mnoha chutnými recepty, potravinovým rádcem a praktickými tipy.
Bez výčitek si vychutnejte recepty na každý den
* 92 nejrůznějších receptů pro všední den. Jídla, která budou vaší rodině i hostům chutnat stejně jako vám.
* Praktické tipy: Odpovědi na skutečně důležité otázky ohledně výživy při cukrovce II. typu – užitečné rady z lékařské praxe.
* Jídlem proti hyperglykemii: Vzorové plány, jak si můžete rozdělit přijímané sacharidy do několika jídel. A k tomu potravinová pyramida a glykemický index potravin, abyste získali přehled o výměnných jednotkách a glykemickém zatížení.