vytvarne-potreby-ao.cz

Vaskulární medicína – Karetová Debora, Chochola Miloslav,

Levný kus Vaskulární medicína - Karetová Debora, Chochola Miloslav, od známého výrobce Sevt jednoduše můžete sehnat na našich stránkách ve výprodejové akci! Akční ceny od 1 495 Kč.
EAN: 9788073455361
Vaskulární medicína - Karetová Debora
Ověřit dostupnost
Značka: Sevt
1 495

Vaskulární medicína je jednou z nejprogresivnějších oblastí současného vnitřního lékařství, jejím těžištěm zůstává angiologie, hlavní autoři však přizvali k spolupráci přední české experty z dalších oborů – nefrology, cévní chirurgy a řadu dalších. Vznikla tak kniha, která nepochybně určí standard a směřování angiologie a kardiologie v dalších letech.
Kniha je členěna tak, aby si čtenář mohl najít v obecné části patofyziologické momenty, společné tepenným a žilním onemocněním, jako jsou procesy aterogeneze a trombogeneze, případně cévního zánětu. A aby se současně mohl dozvědět, jakými možnostmi v současnosti disponuje škála diagnostických metod. Ve speciální části jsou pak probírány jednotlivé systémy a příslušná onemocnění jak z pohledu internisty – angiologa, tak intervenčního specialisty a cévního chirurga.