vytvarne-potreby-ao.cz

Vegetariánská kuchařka – 100 snadných italských receptů – neuveden

Kvalitní produkt Vegetariánská kuchařka - 100 snadných italských receptů - neuveden od populárního výrobce Sevt jednoduše můžete sehnat u nás teď v akci. Právě teď jen za 349 Kč.
EAN: 9788020615947
Vegetariánská kuchařka - 100 snadných italských receptů - neuveden
Ověřit dostupnost
Značka: Sevt
349

Zelenina a bylinky, jak divoké, tak pěstované, luštěniny a obilniny, ovoce a lesní plody, a dokonce i květy některých rostlin patří jakožto ingredience k srdci italské kuchyně. Díky podnebí, horkým létům a nízkým srážkám, a geomorfologii krajiny je každý vhodný kousek Apeninského poloostrova, od severu k jihu, pokryt zeleninovými zahradami a hospodářstvími, úžasným živým kobercem, který je barevný a rozmanitý.
Poskytuje zdánlivě nekonečné množství pokrmů, rozličně připravovaných, jimž se nic nevyrovná. Italové milují plody své země a naučili se, jak je využívat nejnápaditějšími způsoby a zpracovat všechny jejich jedlé části. Zelenina byla vždy základní součástí italského gastronomického umění, po staletí formovala chuť Italů všech společenských vrstev – a v nedávných letech bylo toto těsné příbuzenství dále posíleno.
S ohledem na své zdraví či jako odpověď na ekologické nebo etické uvažování se zvyšující se počet lidí obrací k vegetariánskému stravování.