vytvarne-potreby-ao.cz

Velké kouzlo – Gilbertová Elizabeth – 14×21 cm, Sleva 15%

Velmi žádaný produkt Velké kouzlo - Gilbertová Elizabeth - 14x21 cm, Sleva 15% od top výrobce Jota jednoduše seženete zde nyní téměř zdarma. Akční cena již od 229 Kč.
EAN: 9788074629310
Velké kouzlo - Gilbertová Elizabeth - 14x21 cm
Ověřit dostupnost
Značka: Jota
229

Inspirativní kniha úspěšné autorky o cestě za naplňujícím, bohatým životem, o kterém sní každý z nás.
Elizabeth Gilbertová, autorka bestselleru Jíst, meditovat, milovat, ve své nové knize sdílí se čtenáři svůj jedinečný pohled na kreativitu. S úžasnou empatií a bezbřehou velkorysostí nám dává nahlédnout do tajemného světa inspirace. Vybízí nás, abychom přijali svou přirozenou zvídavost a odložili zbytečné obavy. Na názorných příkladech ukazuje, jak uchopit vše, co milujeme, a jak naopak čelit tomu, čeho se nejvíce bojíme. Ze všech úhlů pohledu se zabývá postoji, zvyky a návyky, které potřebuje každý, kdo chce žít co možná nejtvořivější život. Suverénně balancuje mezi oduševnělým duchovnem a optimistickým pragmatismem a povzbuzuje nás k odhalení „cenných klenotů“, které jsou ukryty uvnitř každého z nás.
Je jedno, jestli chcete napsat knihu, dělat umění, jít za svým dávným životním snem nebo jen prosytit svůj každodenní život uvědomělostí a vášní, VELKÉ KOUZLO, které pocítíte v okamžiku, kdy objevíte svůj vnitřní poklad, vám otevře dveře do světa zázraků a radosti.

Máte odvahu objevit poklady, jež jsou ukryty ve vašem nitru? Tato kniha bude vaším průvodcem na úžasné cestě za poznáním sebe sama.
Jak prožít bohatý život bez obav.