vytvarne-potreby-ao.cz

Viktor Schauberger a tajemství živé vody – Les jako energetické centrum krajiny – Alexandersson Olof

Velmi žádaný produkt Viktor Schauberger a tajemství živé vody - Les jako energetické centrum krajiny - Alexandersson Olof od známé společnosti Sevt jednoduše pořídíte zde teď právě se slevou! V akci od 388 Kč.
EAN: 9788073369675
Viktor Schauberger a tajemství živé vody - Les jako energetické centrum krajiny - Alexandersson Olof
Ověřit dostupnost
Značka: Sevt
388

Hornorakouský lesník, vodní stavitel a přírodovědec, udivil svého času celý odborný svět svým dřevěným plavebním zařízením, četnými dalšími vynálezy a především svými znalostmi vodní energie.

Díky pozorování přírodních procesů Viktor Schauberger pochopil, že příroda využívá dosud nepoznaných hnacích sil. Věrný své zásadě » Přírodě je třeba porozumět a pak ji zkopírovat « pak vyvinul svou revoluční » přírodní « techniku. Po celý svůj život usiloval s velkou vytrvalostí o hlubší pochopení přírodních souvislostí a o zachování našeho přírodního prostředí. Jeho varování před důsledky ničení přírody jsou dnes aktuálnější než kdy dřív!
Olof Alexandersson nám poskytuje ve svém stěžejním díle přehled o Schaubergerových průkopnických poznatcích, podrobně popisuje způsob fungování jeho vynálezů a vykresluje podstatné úseky života tohoto fascinujícího myslitele, který tak předběhl svou dobu.