vytvarne-potreby-ao.cz

Vítěz – Janečková Klára, Sleva 24%

Akční a ve slevě produkt Vítěz - Janečková Klára, Sleva 24% od top značky Sevt snadno naleznete právě ve výprodejové akci! Akční cena od 249 Kč.
EAN: 9788024939346
Vítěz - Janečková Klára
Ověřit dostupnost
Značka: Sevt
249

ON A ONA. Neznají se navzájem, nemají spolu nic společného, ale přece je záhy něco spojí. Pád! Životní zlom. On, přezdívaný Vítěz, čtyřicetiletý závodník automobilové rallye, který dosud nikdy neprohrál. Ona, rozmazlená dcera z dobře situované rodiny. Oba mají vše, nač si vzpomenou, ale ničeho si neváží. A v jednom zlomovém okamžiku přijdou o všechno. Tomáš během autonehody usmrtí spolujezdce a sám přijde o nohu. Skončí ve vězení, manželka se s ním rozvede, sáhne si až na dno. Johanka se zase v pětadvaceti letech bezhlavě vdá za zadluženého fotografa. Své dokonalé rodině natruc.
Tomáš se díky své houževnatosti časem vrátí na závodní tratě a i přes svůj handicap znovu vítězí. Johanku manžel donutí fotit akty a později ji po internetu nabízí jako společnici bohatým mužům. Konečně se oba jednoho dne setkají na závodech rallye. Johanka jako oficiální společnice jednoho ze sponzorů, Tomáš jako absolutní vítěz a celebrita. Jejich příběhy se propojí a naberou nečekané obrátky…