vytvarne-potreby-ao.cz

Vlastivěda 5 – Česká republika jako součást Evropy – pracovní sešit pro 5.ročník – Štiková Věra, Tabarková Jana – A4, brožovaná

Diskontní produkt Vlastivěda 5 - Česká republika jako součást Evropy - pracovní sešit pro 5.ročník - Štiková Věra, Tabarková Jana - A4, brožovaná pocházející od značky NOVÁ ŠKOLA, s.r.o. snadno seženete tady teď ve výprodejové akci! Aktuálně v akci za 49 Kč.
EAN: 9788072898251
Vlastivěda 5 - Česká republika jako součást Evropy - pracovní sešit pro 5.ročník - Štiková Věra

Pracovní sešit k Vlastivědě pro 5. ročník ZŠ – Česká republika jako součást Evropy v soudadu s RVP ZV. VLASTIVĚDA 5 – Česká republika jako součást Evropy Žáci nahlédnou do ostatních krajů České republiky v pozvánkách na inspirativních dvoustranách se samotnou přehlednou mapkou kraje a fotografickou upoutávkou zajímavých míst v kraji. V tabulce na konci každé dvoustrany naleznete přehled mezipředmětových námětů k prohloubení probraného učiva. Na konci učiva k jednotlivým krajům vás upoutá velmi inspirativní procházka Prahou. V druhé části učebnic žáci pohlédnou na naši vlast jako na srdce Evropy. Zavítají na chvíli do sousedních zemí, kde si budou všímat života dětí a prostředí, které je obklopuje. Na závěr učiva o Evropě jsme pro žáky připravili upoutávku pro prázdninové výlety do zajímavých míst Evropy. Učebnicí prolíná také encyklopedický slovníček zajímavých pojmů. Učivo je přehledně sumazizováno v barevných pruzích. V závěru učebnice nechybí opět rejstřík pojmů a přehledné shrnutí učiva v tabulkách. Příloha učebnice obsahuje podrobnu mapu České republiky a mapu Evropy. Pracovní sešit nabízí spoustu možností k procvičení učiva, ať už formou oblíbených slepých map a doplňovacích úkolů nebo zábavného pátraní a objevování zajímavostí života v rodných krajích. Součástí je i objevování zajímavostí za života kamarádů z Evropy. Přináší řadu zábavných úkolů i přílohu k vystříhání a práci s mapou. Při luštění slepých map si žáci procvičí základní orientaci na území naší vlasti a v Evropě. V závěru naleznete shrnutí učiva 1.-5.ročníku v praktických úkolech vycházejících z vlastní zkušenosti žáků.