vytvarne-potreby-ao.cz

Vzory rozhodnutí a úkonů soudů všech stupňů – Králík Michal

Tento kvalitní a levný produkt Vzory rozhodnutí a úkonů soudů všech stupňů - Králík Michal od značky Sevt jednoduše získáte zde teď opravdu výhodně. Akční cena již od 1 790 Kč.
EAN: 9788075023926
Vzory rozhodnutí a úkonů soudů všech stupňů - Králík Michal
Ověřit dostupnost
Značka: Sevt
1 790

Páté vydání oblíbených tzv. „soudních vzorů“ navazuje na předchozí vydání z roku 2014 (autorský kolektiv vedla Marta Škárová). Text byl aktualizován jak po formální stránce – vzory odpovídají formálním náležitostem soudních rozhodnutí, vyjádřeným v instrukci Ministerstva spravedlnosti č. 4/2017 ze dne 23. 10. 2017, č. j. 12/2017-OJD-ORG-36 – tak po obsahové stránce, vzhledem k legislativním změnám, k nimž došlo od roku 2014. Jedná se tedy o soudní rozhodnutí včetně rozsudků a usnesení ve věci samé, usnesení procesní povahy a další úkony soudů, např. vyrozumění, potvrzení apod.

Vedení autorského kolektivu se ujal Michal Králík, soudce Nejvyššího soud ČR, a rozšířený kolektiv autorů sestává z renomovaných soudců působících na všech stupních a významných osobností právní praxe.

Vzory v elektronické podobě si lze díky jedinečnému kódu přiloženému ke knize stáhnout z webových stránek a volně je editovat podle potřeb každého čtenáře..