vytvarne-potreby-ao.cz

Your Space 1 – příručka učitele – Holcombe Garan, Keddle Julia Starr, Hobbs Martyn, Wdowyczynová Helena, Betáková Lucie – 210×297 mm

Levný výrobek Your Space 1 - příručka učitele - Holcombe Garan, Keddle Julia Starr, Hobbs Martyn, Wdowyczynová Helena, Betáková Lucie - 210×297 mm od populárního výrobce Nakladatelství Fraus, s.r.o. snadno můžete získat na našich stránkách nyní opravdu levně. V akci od 599 Kč.
EAN: 9788074890161
Your Space 1 - příručka učitele - Holcombe Garan

Přepracované vydání Your Space přizpůsobené pro Českou republiku.. Přepracované vydání Your Space přizpůsobené pro Českou republiku. Příručka učitele vám pomůže připravit roční plán výuky i plán jednotlivých hodin, zefektivnit využití materiálů z učebnice a pracovního sešitu, ověřit správné řešení poslechových i textových cvičení a mnoho dalšího. Příručka učitele obsahuje: rámcový roční plán přehled naplňování výstupů RVP a klíčových kompetencí plány hodin k jednotlivým lekcím s pokyny k využití materiálu z učebnice a pracovního sešitu v angličtině přepis audionahrávek a klíč ke cvičením podněty pro práci v heterogenních třídách (se smíšenými schopnostmi)