vytvarne-potreby-ao.cz

Zabavte malé neposedy – Zouharová Kateřina – 14×21 cm

Kvalitní a levný kus Zabavte malé neposedy - Zouharová Kateřina - 14x21 cm od známého výrobce Grada Publishing, a.s. jednoduše můžete najít u nás nyní levně. Právě teď jen za 239 Kč.
EAN: 9788024754680
Zabavte malé neposedy - Zouharová Kateřina - 14x21 cm

Hry pro děti od 3 let. Na co si dnes budeme hrát? Nejčastější otázka neposedných dětí. Skřítek Jablůněk má spoustu zajímavých nápadů, které uspořádal do této úžasné knížky. Chcete si s dětmi hrát a zároveň rozvíjet jejich dovednosti? Tento bohatý zásobník her nabízí nenáročné herní aktivity, výtvarné inspirace a pohádkové vyprávění.
Vaše inspirace na zábavu s dětmi je již vyčerpaná? Rádi byste čas s dětmi trávili kreativněji? Originální herní zásobník vás jistě nadchne k úžasným společným činnostem. Knížka plná her pro děti předškolního a mladšího školního věku je určena jak rodičům a prarodičům, tak učitelům mateřských a základních škol. Nabízí aktivity na doma i na ven, které jsou řazeny od podzimu do léta, kopírují tak školní rok. Knížkou provází skřítek Jablůněk, který vypráví své příhody holčičce Anetce a motivuje tak děti ke společné hře a tvorbě.
V knize najdete:
* hry na doma, na ven a do auta
* stolní hry
* náměty na výtvarné činnosti včetně šablon
* nenáročné kuchařské recepty
* motivující příběhy
* přehledný rejstřík her podle jejich zaměření