vytvarne-potreby-ao.cz

Zahrada * Přírodní * Okrasná * Užitková – Prath-Krejčová Ilona

Velmi oblíbený výrobek Zahrada * Přírodní * Okrasná * Užitková - Prath-Krejčová Ilona od značky Sevt jednoduše získáte tady v akci. Cena od 549 Kč.
EAN: 9788027120741
Zahrada * Přírodní * Okrasná * Užitková - Prath-Krejčová Ilona
Ověřit dostupnost
Značka: Sevt
549

Z mnoha možností, které se majitelům zahrad nabízejí, vybírá bohatě ilustrovaná kniha ty nejosvědčenější. Předkládá nejrůznější úhly pohledu, jak k zahradní tvorbě přistupovat, jak se o zahradu starat. Současným trendem při vytváření vlastní zahrady je propojit oblíbené a pěstitelsky ověřené okrasné či užitkové rostliny s planými, plevelnými, avšak často zdraví prospěšnými druhy v jeden harmonický celek.

Benefity takovéhoto přístupu – soulad s přírodou, klid, zdravá a užitečná zahrada plná zvířecích návštěvníků, prevence a přírodní léčba různých neduhů z vlastních zdrojů – ocení všichni, komu se zahrada stane místem aktivního odpočinku i druhým obývacím pokojem. Kniha navíc stírá hranice mezi zarputilými zastánci čistě přírodních zahrad a jejich oponenty z řad obhájců klasických udržovaných zahrádek.

Text knihy doprovázejí převážně humorné úvahy vedoucí k zamyšlení nad skutečným smyslem zvelebování svých zahrad a zkušenosti autorky s léčbou různých psychosomatických potíží pomocí přírodních léčiv, bylin a užitečných plevelů.