vytvarne-potreby-ao.cz

Základy angličtiny pro 2. stupeň ZŠ praktické 1. díl – učebnice – Valenta Milan – A4, rozsah 24 stran, čtyřbarevný tisk, brožované provedení

Levný kus Základy angličtiny pro 2. stupeň ZŠ praktické 1. díl - učebnice - Valenta Milan - A4, rozsah 24 stran, čtyřbarevný tisk, brožované provedení od známé společnosti Nakladatelství PARTA, s.r.o. jednoduše seženete u nás za výprodejovou cenu. Teď v akci 119 Kč.
EAN: 32476
Základy angličtiny pro 2. stupeň ZŠ praktické 1. díl - učebnice - Valenta Milan - A4

Učebnice vychází z RVP přílohy upravující vzdělávání žáků s lehkým mentálním postižením. Je prvním dílem z čtyřdílné řady učebnic základů angličtiny pro základní školu praktickou. Základní gramatické struktury a tématické okruhy vzdělávacího oboru Cizí jazyk, jsou obsaženy ve čtyřech bohatě ilustrovaných kapitolách, jejichž struktura je jednoduchá a přehledná. Do tématiky kapitol uvádí žáky velký situační obrázek, který je současně „obrázkovým“ slovníčkem. „Teoretická část“ obsahuje gramatická schémata, číslovky a písmena abecedy, „komiksová část“ ilustruje a fixuje poznatky z předchozí části. V závěru učebnice se nachází přehled učiva a slovníček s výslovností, řazený dle abecedy. Pro učitele je vydáno CD, které obsahuje anglicky namluvený doprovod k vybraným pasážím každé kapitoly učebnice i pracovního sešitu.