vytvarne-potreby-ao.cz

Zámečnické práce a údržba, technologie, 2. díl (pro 2. ročník OU) – Fialová D., Gradek V. – A4, rozsah 100 stran, dvoubarevný tisk, barevná obálka, vazba brožovaná

Unikátní a oblíbený kus Zámečnické práce a údržba, technologie, 2. díl (pro 2. ročník OU) - Fialová D., Gradek V. - A4, rozsah 100 stran, dvoubarevný tisk, barevná obálka, vazba brožovaná od společnosti Nakladatelství PARTA, s.r.o. můžete získat zde nyní opravdu levně. Nabídka již od 175 Kč.
EAN: 31380
Zámečnické práce a údržba

Učebnice je využitelná nejen pro výuku předmětu Technologie oboru Zámečník a Zámečnické práce, ale i v dalších obdobně technicky zaměřených oborech v odborných učilištích. Učební látka je uspořádána je do tematických bloků: Základy lícování a přesného měření, Rozšíření znalostí v ručním zpracování kovů, Lepení, pájení, svařování, Základy třískového obrábění, Základy strojního obrábění, Montáž a demontáž jednoduchých strojních součástí, Montáž jednoduchých mechanizmů, Základní instalatérské a údržbářské práce. U všech témat je kladen důraz na zásady bezpečnosti práce. Učebnice je bohatě vybavena technickými a návodnými kresbami.