vytvarne-potreby-ao.cz

Zapomenutá vražda – Deveraux Jude

Tento neodolatelný výrobek Zapomenutá vražda - Deveraux Jude od známého výrobce Sevt jednoduše můžete sehnat na našich stránkách teď téměř zdarma. Ceny od 399 Kč.
EAN: 9788026915416
Zapomenutá vražda - Deveraux Jude
Ověřit dostupnost
Značka: Sevt
399

Starobylé anglické sídlo, nevyřešená vražda a příliš mnoho podezřelých… Pro autorku románů Saru Medlarovou zkrátka dokonalá dovolená.
Poté co Sara Medlarová, její neteř Kate a jejich kamarád Jack vyřeší v malém městečku Lachlan na Floridě dva případy vražd, potřebují změnu prostředí. Sara jim domluví návštěvu u své dlouholeté přítelkyně v Anglii. Po příjezdu na Oxley Manor, staletí staré sídlo, jež bylo proměněno v luxusní hotel, Kate s Jackem rychle dochází, že má Sara něco za lubem. Zjistí, že Sara pozvala také několik dalších osob, aby se k nim na Oxley připojily.
Když se všichni sejdou, Sara jim vysvětlí, proč jsou tu. Před desítkami let z Oxley uprchli dva lidé a od té doby o nich nikdo neslyšel – a Sara chce tu dávnou záhadu vyřešit. Stejně jako lidé, kteří zde byli tu noc, kdy ti dva zmizeli, se hosté ocitnou v živoucím představení.
Při rekonstrukci událostí té noci začne být očividné, že všichni mají co skrývat a nikdo není v bezpečí, zvlášť když je po objevení kostry jasné, že přinejmenším jedna z osob, které zmizely, byla zavražděna.
Sara, Jack a Kate se znovu ocitnou v centru záhadného případu, který můžou vyřešit jenom oni. Někdo je však ochotný dál zabíjet, aby udržel pravdu o Oxley Manor pohřbenou, a žádný z hostů není v bezpečí.