vytvarne-potreby-ao.cz

Zatočte se svým vnitřním kritikem – Jak se vymanit z bludného kruhu negativního myšlení – Chan Yong Kang

Tento vynikající kus Zatočte se svým vnitřním kritikem - Jak se vymanit z bludného kruhu negativního myšlení - Chan Yong Kang od odblíbeného výrobce Sevt můžete sehnat u nás teď za akční cenu. Akční cena od 229 Kč.
EAN: 9788027122967
Zatočte se svým vnitřním kritikem - Jak se vymanit z bludného kruhu negativního myšlení - Chan Yong Kang
Ověřit dostupnost
Značka: Sevt
229

Nedokážete umlčet kritický hlas ve své mysli?

Každý máme svého vnitřního kritika, který na nás neustále hledá nějaké chyby. Zkoušíme ho umlčet, ale zdá se, že na něj nic neplatí. Sebekritiky se zbavit nedokážeme a vnitřního kritika vnímáme jako nepřítele nebo se pod jeho vlivem snažíme usměrnit své projevy a chování. Má tedy vůbec smysl pokoušet se to změnit?

Pravdou je, že většinu svých myšlenek nedokážeme ovládat. Naše navyklé nezdravé způsoby myšlení jsou podmíněny minulými zkušenostmi a staly se součástí našich obranných mechanismů. Toto nastavení nelze rychle a jednoduše změnit. Snaha o neustálé korigování vlastních myšlenek a umlčování vnitřního kritika nefunguje nebo zabírá jen dočasně. Avšak své reakce na sebekritiku změnit dokážeme!

Můžeme si totiž vybrat, jak budeme reagovat – a správná volba nás zbaví pochybností o sobě a zajistí nám vnitřní klid. S pomocí této knihy se naučíte na sebekritiku reagovat zdravě a využívat ji ve svůj prospěch.