vytvarne-potreby-ao.cz

Zázraky se dějí – Weiss Brian L.

Ve slevě tento produkt Zázraky se dějí - Weiss Brian L. od známé značky Sevt jednoduše seženete právě za akční cenu. Nyní lze objednat jen za 299 Kč.
EAN: 9788073593704
Zázraky se dějí - Weiss Brian L.
Ověřit dostupnost
Značka: Sevt
299

Bohatá sbírka působivých a moudrých příběhů z praxe uznávaného regresního terapeuta, tentokrát ve spolupráci s dcerou, Amy E. Weissovou
Na tomto světě jsme žili už nesčetněkrát. Jen si to většinou už nepamatujeme. Seznamte se s neuvěřitelnými příběhy lidí, kteří díky svým vzpomínkám nastoupili cestu k uzdravení, štěstí a lásce.
Pobyt na Zemi je škola. Mnoho životů, které tu strávíme, představuje pak mnoho jejích ročníků, jimiž postupujeme tak dlouho, dokud nesložíme závěrečné zkoušky. A hlavními předměty, které se na téhle škole vyučují, se jmenují nenásilí, láska a soucit.
Regrese čili návraty do minulých životů mají tu moc přinášet uzdravení mysli i těla a nasměrovat nás na cestu duchovního vývoje.
Zkušenosti mnoha lidí, kteří se o ně přišli podělit, potvrzují, že ti, kteří už odešli z tohoto světa, na nás tam ve světle čekají a bdí nad námi a že i ty největší zázraky se mohou stát právě nám.