vytvarne-potreby-ao.cz

Zdravá jídla z pomalého hrnce – Pattison Tracey

Velmi žádaný produkt Zdravá jídla z pomalého hrnce - Pattison Tracey od oblíbené značky Sevt snadno můžete pořídit tady nyní ve výprodejové akci. Ceny již od 499 Kč.
EAN: 9788073908133
Zdravá jídla z pomalého hrnce - Pattison Tracey
Ověřit dostupnost
Značka: Sevt
499

Pokud vlastníte termohrnec, pak vám tato kuchařka rozhodně nesmí chybět v knihovně. Najdete v ní více než 140 lahodných zdravých receptů, které se hodí pro každou příležitost – od výroby vlastního ořechového mléka až po přípravu slavnostní večeře.

Termohrnce jsou velmi oblíbené po celém světě. Budete si připadat, jako by vám narostl další pár rukou. Můžete s ním každý den pohodlně vařit vydatná zdravá jídla pro celou rodinu. Během několika vteřin budete schopni vyměnit mnohé kupované ingredience plné konzervačních látek za zdravé, které jste si sami připravili. Nechte se také inspirovat recepty na desítky polévek, hlavních chodů, jednoduchých příloh a zdravých dezertů i nápojů, jež potěší i ty nejvytříbenější chuťové pohárky.

Zdravá jídla z termohrnce vám pomohou vrátit se zpět k základům vaření a rovněž vám usnadní přípravu jídel pro vaši rodinu.