vytvarne-potreby-ao.cz

Zdravá záda – Schwind Peter

Tento exkluzivní výrobek Zdravá záda - Schwind Peter od populárního výrobce Sevt snadno můžete pořídit zde teď za výprodejovou cenu. Nabídka již od 328 Kč.
EAN: 9788073360191
Zdravá záda - Schwind Peter
Ověřit dostupnost
Značka: Sevt
328

Zdravá záda jsou symptomem zdraví a vitality. Existuje celá řada metod, jak úspěšně či méně úspěšně vracet páteři pružnost a flexibilitu, obvykle formou aktivního pohybového cvičení. Nová metoda práce s tělem, tzv. rolfing, nabízí zcela nový pohled na funkci těla a pohybu. Vychází z provázanosti vzdálených tělních částí a orgánů prostřednictvím spojovacího vaziva, jehož zdůrazněný pohyb se projevuje reflexní odezvou a propojuje různé úrovně organizmu.
Sbližuje se tak se starými orientálními energetickými systémy, jako je např. akupunktura, ale na přísně anatomických základech. Rolfing vypracoval celou řadu speciálních technik, mezi něž patří například práce s lebečními švy nebo manuální ošetření vnitřních orgánů tzv. viscerální metodou. V této knize naleznete podrobný popis „deseti sezení“, v nichž se postupně ošetřují všechny povrchové vazivové vrstvy, a jež se zaměřují na vytvoření tzv. strukturální integrace. Součástí je také svépomocný pohybový kurz, který učí smyslové dynamice – nástroji pro hlubší uvědomování základních pohybových vzorců.