vytvarne-potreby-ao.cz

Zeměpis naší vlasti – učebnice pro ZŠ (8. a 9.r.) a víceletá gymnázia, 3. upravené a rozšířené vydán – Kastner, Holeček, Krajíček a kol. – A4, brožovaná

Výjimečný a žádaný kus Zeměpis naší vlasti - učebnice pro ZŠ (8. a 9.r.) a víceletá gymnázia, 3. upravené a rozšířené vydán - Kastner, Holeček, Krajíček a kol. - A4, brožovaná od společnosti Naklad.České geogr.spol.,s.r.o pořídíte tady a teď právě ve slevě! Ceny od 129 Kč.
EAN: 9788086034829
Zeměpis naší vlasti - učebnice pro ZŠ (8. a 9.r.) a víceletá gymnázia

Klade důraz na zeměpis jednotlivých oblastí Česka, zachycuje nové krajské uspořádání. Nové vydání bylo při zachování ceny rozšířeno o několik kapitol. Obsahuje rovněž opakování učiva a tabulkový přehled hlavních údajů o Česku.. Učebnice pro základní školy  Učebnice zeměpisu České republiky navazuje na předchozí svazky stejné edice. Používá se obvykle v 8. nebo 9. ročníku. Klade důraz na zeměpis jednotlivých oblastí Česka, zachycuje nové krajské uspořádání. Druhé vydání bylo rozšířeno o několik kapitol, třetí vydání bylo výrazně aktualizováno. Obsahuje rovněž opakování učiva a tabulkový přehled hlavních údajů o Česku.