vytvarne-potreby-ao.cz

Zeměpis pro 6. ročník ZŠ a víceletá gymnázia – hybridní učebnice /nová generace/ – Červený P., Mentlík P., Kopp J., Rousová M. – A4

Oblíbený a akční produkt Zeměpis pro 6. ročník ZŠ a víceletá gymnázia - hybridní učebnice /nová generace/ - Červený P., Mentlík P., Kopp J., Rousová M. - A4 od společnosti Nakladatelství Fraus, s.r.o. snadno můžete pořídit u nás právě skutečně výhodně! Ceny již od 199 Kč.
EAN: 9788072388813
Zeměpis pro 6. ročník ZŠ a víceletá gymnázia - hybridní učebnice /nová generace/ - Červený P.

Učebnice zeměpisu pro 6. ročník a víceletá gymnázia /nová generace/. Hybridní verze učebnice nové generace je prostřednictvím QR kódů rozšířena o pestrou nabídku online materiálů zdarma, díky kterým budou hodiny zeměpisu ještě zajímavější a pro žáky inspirativní. Učebnice 6. ročníku představuje žákovi zeměpis jako nauku o přírodě a společnosti, a vytváří mu tak ucelenou základnu poznatků a pojmů z fyzické a humánní geografie. To mu umožní plynulý přechod k učivu v následujícím ročníku – regionální geografii světa. Učebnice 6. ročníku nové generace se zabývá fyzickou a humánní geografií. V části fyzické geografie jsou nově zařazeny mapy, které částečně suplují práci s atlasem, zároveň byly doplněny nové aktivity, motivační otázky a lépe formulovány úkoly. Systém piktogramů napomáhá diferenciaci úkolů dle obtížnosti a didaktického záměru (úkoly pro chytré hlavy, úkoly k hledání souvislostí). Každý tematický celek je zakončen souhrnným opakováním, jež zahrnuje úkoly určené pro jednotlivce, ale umožňuje i práci ve skupinách. Výhody nové hybridní verze Hybridní = unikátní propojení s online materiály a interaktivním procvičováním s okamžitou zpětnou vazbou.     Hybridní verze učebnic nové generace je prostřednictvím unikátních kódů v zápatí stran rozšířena o pestrou nabídku online materiálů zdarma. Stačí na www.skolasnadhledem.cz zadat číselný či QR kód a žáci získají přístup k zajímavým Google Earth videím, odkazům a interaktivním cvičením. Tyto materiály jsou vždy společné pro danou kapitolu a pomohou žáky inspirovat a motivovat v učení a zároveň podpoří i jejich digitální kompetence.